Vælg en side

Om Dybdahl Erhvervstøj

Et fokuseret, dynamisk og fleksibelt Dybdahl

Hos Dybdahl er vi beviste om, at fremtiden stiller skarp på bæredygtig produktion og dette skaber en global udfordring. 

Vi arbejder hver dag ud fra, at det er vigtigt med en gennemsigtighed lige fra tråd, til produkt, til os, og til slutbruger. 

Når vi som totalleverandør samarbejder med leverandører og kunder er det vigtigt at vores viden og erfaring strækker sig så langt som det er muligt. Dybdahl leverer ikke ”bare” en totalløsning, vi sætter en ære i vores fag, holder fokus på vores leverandører og kunder hver dag.

Dybdahl vil og gør en forskel når det gælder bæredygtighed. Vi bruger leverandører der tager ansvar. Vi kigger hele tiden på det faktum at produktion og levering sker så miljø bevist som muligt. 

Når man snakker bæredygtighed og gennemsigtighed så starter det jo helt ude ved råvaren, fabrikken, de folk der arbejder med produktionen. Derfor sætter hver dag vores samarbejde i første række og ved at vores fællesskab med vores ansatte skaber de bedste rammer hver dag.

Hos Os er vores ansatte det bedste aktiv, vi bruger alle de kompetencer de ansatte har. Lytter, inddrager, tager ansvar, spiller hinanden gode og tager ansvar for hinanden.

Vores Historie

Udvikling i fokus

Vi har helt fra starten haft kunder, leverandører og den digitale udvikling i fokus, vi lever og ånder for det vi laver og ved at viden, samarbejde og godt personale er grund stammen for vores videre udvikling.

Med Dybdahl får man en totalløsning der virker både faligt og digitalt.

Vi udvikler os sammen med vores kunder og firmaet drives af en sund organisk vækst. Vælger man os får man en partner der kan løfte opgaven både for store og mindre virksomheder, Kommuner, Skoler, foreninger mm.

SAMMEN KAN VI GØRE EN FORSKEL

Dybdahl er en familievirksomhed ejet 100 % af Kim Dybdahl der har været i branchen i over 36 år og siden min oldefar tilbage i 30erne syende og solgte habitter til handelsrejsende og private, er der løbet meget sytråd igennem maskinerne.  Tiden er en anden i dag. MEN familie værdierne er de samme.

Vi er ikke bedre end vores sidste levering.