Vælg en side

Totalleverandør af erhvervstøj – der holder

Hos Dybdahl er kvalitet og service i højsæde når det gælder firmaet beklædning

I Dybdahl arbejder vi for længerevarende kunderelationer og er leverandør til de fleste brancher. 

Du vælger os fordi vi sætter os grundigt ind i din branche, organisation og medarbejdersammensætning. Vores faglighed og mangeårige erfaring gør os i stand til at være rådgivere. Rådgivere, der optimerer dine indkøb –  såvel kvantitativt som kvalitativt.

Du skal opleve, at det er nemt og bekvemt at handle med os. Vi arbejder derfor konstant på,  at optimere de ressourcer vi sammen skal anvende i samarbejdsprocessen.

Team Dybdahl har givet håndslag på, at fastholde det vi gør rigtig godt og lære af de kundeoplevelser hvor vi kunne have gjort det bedste.

Vi har et komplet sortiment af erhvervsbeklædning  til såvel kvinder som mænd – uanset branche og arbejdsfunktion.

Vores produkter ”holder” –  med hensyn til design, funktionalitet, slidstyrke og sikkerhed. Vores trykkeri og broderi er tidsvarende og over holder miljøkrav og kontrol. Dybdahl bruger ØKO-Standard vandbaseret tryk standard 100.

Alle leverandører er valgt med omhu fordi de er vores garanter for kvalitet og bæredygtighed i bl.a. materialevalg, produktion og distribution.

Det er med stolthed når vi byder dig velkommen i vores showroom der er indrettet i en gammel autentisk fabriksbygning i centrum af Brønderslev. Her kan du også se vores moderne trykkeri og møde vores kompetente team.

Køb mindre – køb det rigtige første gang.