Vælg en side

Bæredygtighed

Because Tomorrow Maters

Bæredygtighed skal gå ”hånd i hånd” med god forretning.

Aktører i vores værdikæde skal have en konkurrencemæssig fordel når et reelt bæredygtigt mindset og dokumentation er en vigtig brik i  deres forretningsmodel.

Bæredygtighed indeholder mange aspekter og kompleksiteter – men det vil ikke forhindre os i at intensivere vores fokus.

Vores produkter og leverandører forbedre hele tiden produktionen, går op i vores samarbejde både nå det gælder mennesker og miljø. Vores certificering og arbejde indholder GOTS global-organic-textile-standard. ØKO-TEX standard – EU Ecolabel – Fairtrade – SA 8000 

Indtil videre har Dybdahl etableret et rigtig solidt netværk af ansvarlige. Samarbejdspartnere og vi er enige om at gøre vores fælles grønne kompetencer til en vigtig del af værdikædens platform.

Når man snakker bæredygtighed og gennemsigtighed så starter det jo helt ude ved råvaren, fabrikken, de folk der arbejder med produktionen. Derfor sætter vi hver dag vores samarbejde i første række. Fællesskab, viden og de kompetencer vores ansatte og leverandører har bruger vi hver dag.

Vi lytter, oplærer, indrager alle i det ansvar vores forretning har, for en bedre daglig dag og et godt miljø.

Den 1. september 2024 forventer vi at opstarte  ESG projekt der skal skabe basis for vores videreudvikling af bæredygtighed.

Vi er på banen og har et solidt afsæt til at komme videre.

 

 

Citat

-Køb mindre – Køb det rigtige første gang – brug dit tøj rigtigt