Kurv


Ingen produkter i kurven

Subtotal: 0 DKK ekskl. moms

Gå til betaling
Tilbage

Om os

Er vi store nok til at gøre en forskel

Hos Dybdahl er vi beviste om, at fremtiden stiller skarp på bæredygtig produktion og dette skaber en global udfordring. Vi arbejder hver dag ud fra, at det er vigtigt med en gennemsigtighed lige fra tråd, til produkt, til os, og til slutbruger. 

Når vi som totalleverandør samarbejder med leverandører og kunder er det vigtigt at vores viden og erfaring strækker sig så langt som det er muligt. Dybdahl leverer ikke ”bare” en totalløsning, vi sætter en ære i vores fag, holder fokus på vores leverandører og kunder hver dag.

Dybdahl vil og gør en forskel når det gælder bæredygtighed. Vi bruger leverandører der tager ansvar. Vi kigger hele tiden på det faktum at produktion og levering sker så miljø bevist som muligt. 

Når man snakker bæredygtighed og gennemsigtighed så starter det jo helt ude ved råvaren, fabrikken, de folk der arbejder med produktionen. Derfor sætter hver dag vores samarbejde i første række og ved at vores fællesskab med vores ansatte skaber de bedste rammer hver dag.

 

Vores Historie

Dybdahl startede i 1996 med butik og erhverv.

I 2000 blev starten hvor vi mere og mere slog over på ren Erhverv B2B, vores lokaler på Industrivej blev indrettett til trykkeri og erhvervsdelen tog fart.

I 2010 var erhverv så stor en del af vores forretning og vores privat salg blev mindre.

I 2016 flyttede vi i nye lokaler midt i Østervrå. Vi har ejet trykkeri, lager og showrroom/butik og vores kunder kommer fra hele Danmark. 

Vi har helt fra starten haft kunder, leverandører og den digitale udvikling i fokus, vi lever og ånder for det vi laver og ved at viden, samarbejde og godt personale er grund stammen for vores videre udvikling.

HOS Dybdahl er en totalløsning ikke bare en løsning, men hele vores dna for et godt samarbejde med vores kunder.

Vi udvikler os sammen med vores kunder og firmaet drives af en sund organisk vækst. Vælger man os får man en partner der kan løfte opgaven både for store og mindre virksomheder, Kommuner, Skoler, foreninger mm.

SE VORES KATALOG på forsiden og få mere inspiration om os. SAMMEN KAN VI GØRE EN FORSKEL

Dybdahl er en familievirksomhed og siden Kim Dybdahls oldefar tilbage i 30erne syende og solgte habitter til handelsrejsende og private, er der løbet meget sytråd igennem maskinerne.  Tiden er en anden i dag. MEN familie værdierne er de samme.

Vi er ikke bedre end vores sidste levering.